Le Petit Olivier

Le Petit Olivier este un brand al La Phocéenne de Cosmétique din Franta.

Le Petit Olivier a fost infiintata in anul 1996 in Salon de Provence. A devenit rapid un brand foarte popular în domeniul produselor cosmetice naturale. Scopul său este de a restabili avantajele naturale și calitatea de igienă a corpului, creme de duș, de îngrijire a părului, mainilor și săpunuri. Le Petit Olivier este prima companie de cosmetice care a fost distinsa cu eticheta Origine France Garantie

Gama de cosmetice Le Petit Olivier vine de la posibilitatea de a folosi ingrediente naturale a căror eficacitate este recunoscuta de milenii: ulei de măsline, ulei de argan, unt de shea, argilă verde, uleiuri esențiale și vegetale și produse apicole: miere, laptisor de matca si ceara de albine. Produsele sale de înaltă calitate sunt destinate in mare parte femeilor.

În măsura maximă posibilă, foloseste ambalaje reciclabile. Concentrandu-se pe industria tradițională promovează cele mai bune practici care respectă mediul.

NUK

Naşterea fiecărui copil ne învaţă ceva nou.

În anul 1956, profesorul de stomatologie doctorul Balters şi doctorul în medicină Muller, au creat suzeta ce corespunde în totalitate cu forma maxilarului copilului. Acest eveniment a pus piatra de temelie la întemeierea companiei noastre, ce a scos în centrul atenţiei necesităţile mamei şi copilului mai bine de 50 de ani.

Studiind experienţa mai multor generaţii, NUK în câteva zeci de ani a devenit o adevărata comoară de cunoştinţe unicale. Toate produsele NUK sunt create având la bază cercetările ştiinţifice, cunoştinţele şi experienţa mamelor. Baza ştiinţifică şi cunoştinţele practice, acumulate de mai multe generaţii de mame şi femei ce alăptează sunt o prioritate importantă pentru NUK. Fiecare produs NUK este creat pentru a transforma perioada de maternitate în cel mai frumos timp din viaţa unei femei!

Doppelherz

Queisser Pharma acordă calității produselor sale o importanță deosebit de mare. Standardele înalte de calitate ale companiei sunt, pe lângă cerințele stricte ale legislației în domeniu, liniile noastre directoare în fabricarea produselor de calitate superioară.

Monitorizarea atentă începe cu materiile prime. Acestea sunt supuse unor standarde de calitate foarte stricte. În cazul materiilor prime vegetale, accentul se pune, în principal, pe domeniul microbiologic și pe atenta supraveghere a pesticidelor, precum și a altor impurități nedorite.

Procesul de fabricație se ridică la cele mai înalte standarde tehnologice. Pe întreg procesul de fabricație, produsele sunt supuse în permanență controlului de calitate. Fiecare produs este eliberat numai după o atentă evaluare și verificare dacă respectă cerințele de calitate pentru a fi vândut. Astfel, aveți garanția că produsele Doppelherz cumpărate vor fi întotdeauna la calitatea cu care v-ați obișnuit.

Pe lângă standardele ridicate de calitate, foarte important pentru noi este și dialogul cu clienții noștri. Scopul nostru este de a lua foarte în serios solicitările și sugestiile clienților noștri și de a le include în procesul de producție al noilor produse, precum și în optimizarea produselor devenite deja tradiționale. Numai astfel putem satisface în mod optim cerințele clienților noștri.

3Chenes

LES 3 CHÊNES este una dintre cele mai importante companii de cosmetice şi suplimente alimentare bio din lume . De 21 de ani, în căutarea și conceperea ideilor inovaționale pentru sănătatea dumneavoastră. Eric Favre a fondat 3 CHÊNES Laboratory în anul 1993, în Franţa. Absolut tot ceea ce se lansează beneficiaza de numeroase teste clinice si poate fi utilizat in deplina siguranţă acasă. Becor a devenit importator exclusiv al brandului Les 3 Chenes în Moldova în 2012. Astfel beneficiem de rezultate inovaţionale şi produse din surse biologice în mai multe direcţii complexe:

1. Color&Soin® vopsea de păr şi produse de îngrijire ( şampon, balsam) nr.1 în farmaciile din Franţa de 13 ani. Color&Soin® dezvăluie strălucirea interioară şi menţine sănătatea părului tău!
2. Produse pentru îngrijirea sănătăţii şi siluetei: -Gama Propolis;
-Muşchi şi articulaţii;
-Gama Bio Sinergie;
-Gama Digestie şi Slăbire;

Beneficiați de produsele bio, sigure și eficiente!

Accu-Chek

Având sediul central în Basel, Elveţia, compania Roche este unul dintre liderii mondiali ai industriei farmaceutice și de diagnostic, bazată pe cercetare, prin sinergia oferită de cele două divizii ale sale: Divizia de Farmaceutice şi Divizia de Diagnostic.

Roche Diabetes Care este pionier în ceea ce priveşte dezvoltarea sistemelor de automonitorizare a glicemiei şi este lider mondial în sisteme şi servicii destinate managementului diabetului.

De peste 35 de ani, marca Accu Chek s-a dedicat descoperirii de soluţii care să permită persoanelor cu diabet să trăiască o viaţă normală şi activă, iar medicilor de a gestiona cât mai corect starea pacienţilor.

Astăzi, portofoliu Accu Chek oferă produse şi soluţii inovatoare pentru un control al diabetului comod, eficient şi real.

ACM

Compania ACM Laboratoire Dermatologique

Pentru mai mult de 20 ani compania franceză ACM Laboratoire dermatologique elaborează produse cosmetice, suplimente alimentare, dispozitive medicale și farmaceutice cu prescripție medicală dar șo oferă consultanță medicală.

Experienta companiei în problemele care afectează pielea, părul și unghiile, împreună cu colaborarea stransă cu lumea dermatologică, înseamnă –oferirea unor soluții rapide, specifice și eficiente pentru a restabili pielea, părul și unghiile la starea normală, sănătoasă.

Laboratorul ACM oferă diferite game specifice de curățare , îngrijire și tratament, care sunt solutii eficiente pentru a răspunde la cele mai frecvente plîngeri dermatologice și cosmetice. Cercetările științifice și departamentul de dezvoltare al companie ACM îi permit să extindă gamele cosmetice și de îngrijire a pielii în fiecare an cu o gamă nouă.

Hiperpigmentarea: gama Depiwhite
Protecție solară: gama Sensitelial
Iritație în pliurile cutanate: Trigopax
Cosmetica pentru piele grasă și problematică: Sebionex
Alopecie, onihorexis, dermatită seboreică și psoriazis: Novophane
Tratamentul pentru Molluscum contagiosum: Molutrex
Piele iritată: Cicastim
Hipopigmentații: Vitix
Gama anti age: Duolys

ISISPHARMA

ISISPHARMA este o companie franceza cu traditie pe segmentul dermato-cosmetice, fiind creată în 1998 ca o parte componentă a grupului Devawrin Isispharma este prezentă în peste 70 de tari din cele 4 continente: Europa, Asia, America si Africa. Misiunea laboratoarelor ISISPHARMA este de a crea preparate eficiente şi bine tolerate, în scopul de a oferi cea mai bună soluţie pentru pacientii cu probleme dermatologice.

Prin departamentul de cercetare si dezvoltare, ISISPHARMA inoveaza produsele proprii in fiecare an pentru a oferi pacientilor o gamă completă de tratament si pentru a sustine medicii dermatologi in practicile lor zilnice.

Producatorul ISISPHARMA are in portofoliu produse dermato-cosmetice care se adreseaza unor patologii dermatologice extinse:

Hiperpigmentatii – gama Neotone si Unitone
Hipopigmentatii – Vitiskin
Cuperoza, Rozacee – gama Ruboril
Acnee – gama Teen Derm

Piele uscata și dermatita atopică – gama Urelia și Secalia P
Piele iritată și sensibilă- gama Sensylia
Dermatita seboreica, psoriazis – gama Ilcapil
Rejuvenare – Glyco-a
Protectie solara – Gama Uveblock

Eric Favre

Laborator ERIC FAVRE® sa impus ca un actor-cheie în lumea de suplimente alimentare si produse cosmetice. De 21 de ani, fondatorul Eric Favre împreună cu echipa sa de cercetători crează şi dezvoltă idei inovaţionale şi produse de înaltă calitate şi eficienţă dovedită.

ERIC FAVRE® laborator a fost conceput pentru a răspunde prin inovaţie şi produse bio la îngrijorările de zi cu zi a fiecăruia.
Compania Becor este importator exclusiv în Republica Moldova din 2014 a gamelor :
– Gama SPECIAL KID se adresează în mod special copiilor mici pentru confortul în problemele de zi cu zi.
– Sport şi slăbire- Lipophedrine şi Fixamine.

SeboCalm

SeboCalm – Produse cosmetice pentru piele sensibila

Experții în cosmetologie din laboratoare Calm, cu o atenţie specială se referă la frumusețea și sănătatea pielii dumneavoastră, astfel încât cosmeticile elaborate în laboratoarele Calm, oferă o îngrijire eficientă și ușoră pentru pielea sensibila.

Cosmetica SeboCalm, creată de către farmaciștii din Israel, a devenit un lider în vînzări în Israel și unul dintre liderii mondiali în dezvoltarea produselor de îngrijire a pielii, care ocupă 40% din piata, prezenta in peste 1000 de magazine si depășește cifrele de vânzări a mai multe branduri renumite mondiale, este rezultatul a ani de experiență și cunoștințe, cercetare științifice și teste de laborator pentru toate tipurile de produse.

Toate produsele SeboCalm sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Israel ca o cosmetica hipo-alergica si recomandata pentru pielea sensibila. Produsele SeboCalm sunt recomandate de medici dermatologi de peste 20 de ani și s-au dovedit a fi extrem de eficiente în probleme de sanatate a pieli, cum ar fi roșeață, seboree, acnee, sensibilitatea pielii la diferiti stimuli. Gama largă de produse cosmetice Calm este bazată doar pe produse naturale – plante medicinale, uleiuri esențiale și aditivi alimentari.

SeboCalm – este potrivită pentru toate tipurile de piele, în special pentru cea sensibilă. Printre altele, linia de SeboCalm previne și elimină efectele după peeling, înroşirea şi iritarea pielii. Produsele SeboCalm conțin plante medicinale și uleiuri esențiale de calitate, cunoscut pentru proprietăţile lor de vindecare.

SeboCalm Young – scapă de acnee!

O serie de tratamente bazate pe o formulă inovatoare pentru îngrijirea eficientă a tenului gras și combinat, caracteristic adolescenţilor. Această serie de produse conțin uleiuri esențiale, extrase din plante medicinale, vitamine și minerale. Datorită acestor componente se absorb secreţiile excesive de sebum ale pielii. Totodată o hidratează, lăsând-o netedă și sănătoasă, fără strălucire;SeboCalm Triple – o piele netedă fără imperfecţiuni, doar într-o secundă! Această serie exclusivă reprezintă o nouă eră în cosmetologie şi dermatologie – un produs combină trei măsuri eficiente: hidratare, fond de ten şi factor de protecţie solară a pielii. – cu o textură uşoară, hidratează eficient şi revigorează pielea; – conţine fond de ten transparent pentru toate tonurile de piele, astfel conferă tenului un ton mat blând, dând un aspect natural și tineresc; – oferă o protecție optimă împotriva razelor ultraviolete (SPF29), prevenind îmbătrânirea prematură a pielii, totodată conferă prospețime și elasticitatea pielii.

SeboCalm Innovation – pentru o piele sensibilă fără riduri!

Încetineşte procesul de îmbătrânire a pielii, stimulează regenerarea celulelor şi le hidratează eficient. Ingredientele active redau sănătatea pielii tale. Tenul devine neted şi mătăsos.

PresiDENT

Prima gama de produse pentru igiena orala recomandata de Asociatia Stomatologilor Italieni.

PresiDent – Toate motivele pentru o alegere ce face diferenta.

 • Gama Copleta – Garanteaza o riposta specifica pentru orice problema legata de igiena orala, ofera o gama ampla de produse, unice pe piata.
 • Recunoastere – Divizata in 8 linii, fiecare caracterizata de o culoare, pentru a permite consumatorilor o alegere a solutiei adecvata de moment.
 • Calitate – Ofera formule vizate cu concentratii ridicate de ingrediente functionale si produse create din materii prime de alta calitate.
 • Siguranta – Formulele produselor au un indice de abrazivitate calibrat si constant (RDA) care garanteaza o igiena orala deplina, fara a leza tesuturile cavitatii bucale.

O culoare, o solutie adaptata la orice nevoie de igiena orala:

 • Clasic
 • Activ
 • Sensitiv
 • Antibacterial
 • Defense
 • White
 • Baby-Children
 • Denture

Hofigal

S.C. HOFIGAL EXPORT IMPORT S.A. s-a dezvoltat an de an, reusind sa devina si sa se mentina ca o companie serioasa, respectata, castigand un binemeritat renume in domeniu fabricarii produselor naturale. Produsele Hofigal includ tot ce natura are mai bun de oferit!

Calitatea si siguranta produselor Hofigal este demonstrata prin increderea si fidelizarea, an de an de noi clienti-consumatori permanenti de produse Hofigal, de-a lungul a 20 ani de activitate continua. Compania este intr-un permanent proces de imbunatatire prin studii si cercetari laborioase de noi asocieri optime a componentelor naturale, ofera intotdeauna produse naturale de calitate, sigure, fabricate in respect pentru mediu si realizate cu un personal sanatos, care corespund in totalitate legislatiei internationale pe aceste domenii.

Plantavorel

Centrul de Cercetare si Prelucrare Plante Medicinale PLANTAVOREL, este o unitate de marca in domeniul cercetarii si fabricarii produselor fitoterapice, suplimentelor alimentare si nutritionale,produselor cosmetice si de uz balnear din plante medicinale, aromatice, cereale, legume, fructe si produse apicole. Firma este certificata in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2001 si SR EN ISO 14001 :2005 de catre firma ROCERT,cu certificat nr.053/2/3/1/2006 si 053/1/1/2/2006.

PRODUCTIE: Nomenclatorul de produse cuprinde o gama variata de produse fitoterapice, suplimente alimentare si nutritionale, cosmetice si produse de uz balnear, originale, obtinute prin tehnologii ecologice exclusiv din plante, extracte vegetale si produse apicole, sub forma de comprimate, granule, solutii si creme. Produsele noastre se adreseaza in principal afectiunilor urmatoarelor aparate: digestiv, hepatobiliar, nervos, circulator, renal, respirator precum si ca suplimente in alimentatie pentru vitaminizarea si remineralizarea organismului. Avantajele utilizarii produselor noastre:

 • Materiile prime vegetale sunt obtinute fie din culturi proprii, prin tehnologii ecologice controlate ( fara erbicide si tratamente care pot determina impurificarea plantelor cu substante chimice nocive) fie recoltate din bazine controlate din punct de vedere al poluarii.
 • Produsele fabricate contin principii active naturale care permit, fata de terapia clasica cu medicamente de sinteza, o maniera de tratament neagresiv asupra organismului, cu efecte favorabile de lunga durata, fara efecte secundare si fara actiuni toxice pregnante.
 • Produsele naturale din gama medicamentelor si a suplimentelor nutritive utilizate profilactic, asigura mentinerea sanatatii si o echilibrare a organismului in conditiile de trai actuale (stress, poluanti, alimentatie necorespunzatoare, etc).
 • Formele de conditionare ale produselor noastre asigura stabilitatea principiilor active si prin aceasta o valabilitate a lor de min. 2 ani, si nu prezinta „contraindicatii” in timpul efectuarii tratamentului.
 • Mai mult decat atat, produsele PLANTAVOREL vin in intampinarea omului sanatos, ajutandu-l sa-si mentina vigoarea, puterea de analiza si munca, inoculandu-i in plus acel benefic “virus” al bunei dispozitii, ce-i asigura “arsenalul” necesar in lupta cu stressul cotidian. Pana in prezent avem inregistrate 104 produse elaborate atat de catre cercetarea proprie cat si in colaborare cu Universitati si Institute din domeniu. Firma PLANTAVOREL are implementat , mentine si dezvolta un Sistem de Management Integrat Calitate- Mediu, in conformitate cu SR EN ISO 9001:2001 si SR EN ISO 14001 :2005, asigurand o verificare de inalt nivel profesional a materiilor prime si a produselor finite prin Compartimentul de Control al Calitatii in Laboratorul de analize fizico-chimice si Laboratorul de control microbiologic, cu respectarea reglementarilor in vigoare privind protectia mediului. Firma dispune de echipamente performante de investigare atat in sectorul de cercetare cat si in sectorul de Control al Caltatii.

Rossmax

Rossmax, un lider pe piața de asistentă medicală la nive l mondial, se angajează să dezvolte și să furnizeze produse premium și soluții cu tehnologii supreme la un nivel de calitate superioară. Ne concentrăm pe urmatoarele domenii de afaceri: Prevenire, Monitorizare, Terapie, Profesionalism. Portofoliul nostru de produse și servicii este format din produse de asistență medicală în domeniul de fitness,obezitate, hipertensiune arterială,îngrijire respiratorie,managementul febrei, căldură și terapia durerii, vindecarea rănilor precum și tulburarea de somn. Produsele noastre sunt distribuite în mai mult de 50 de țări și sunt validate și aprobate pe baza celor mai recente standarte de calitate din punct de vedere clinic. Cu singura fabrică pe deplin integrată în industrie, ne mîndrim cu abilități de fabricație de clasa mondială și de control asupra procesului final.

CERTIFICARE INTERNAȚIONALĂ

Validările interne și locale, precum și probe de la instituții bine recunoscute,așa ca Societatea Britanică de Hipertensiune, Societatea Europeană de hipertensiune, confirmăconfirmă acuratețea, siguranța, stabilitatea, fiabilitatea și înalta performanță a întregii game de produse.