Scopul Brandului Le Petit Olivier!  

Este să prezinte angajamente responsabile, precum și dorința  de a lucra în armonie cu mediul natural și uman. Suntem mindri  să prezentam puternicele beneficii,  respectind  frumusețea naturala.

Prezentam  un proiect unic și sincer!

Povestim o călătorie prin corpul unei femei pentru a descoperi peisaje fabuloase, prin estomparea limitelor virtuale dintre natură și corp.

Produsele Le Petit Olivier!

Se bazează pe ingrediente de frumusețe  naturală, renumite  pentru proprietățile  lor și selectate cu atenție datorită calităților lor excepționale. Bineînțeles bogat în minerale și oligoelemente. Această materie primă este extrasă din locații protejate si nepoluate.  Apoi  fiind  uscate  natural , înainte de a fi măcinate  și  filtrate.

Ingrediente de origine naturala!

Cu proprietati uimitoare pentru a ne indeplini dorinta! De a folosi cele mai bune lucruri pe care natura le are de oferit!  Ne prezinta  mai multe game de produse  pe baza de: ulei  de măsline, unt  de shea, argan, argilă, levantica, trandafir, lamiie  și multe  alte extracte naturale.

        Gama  Le Petit Olivier pe baza de  Ulei  de Argan este sursa arganului,  ce  provine din regiunea High Atlas din Maroc.  Se string  nucile de argan dintr-o pădure de argan care acoperă câteva mii de hectare. Acest elixir prețios este renumit pentru faptul că este extrem de bogat în Omega-6 și Omega-9. Este recomandat pentru a ajuta la lupta împotriva semnelor de îmbătrânire a pielii și prevenirea lor . Beneficiile pentru sanatate a uleiului de argan implica: tratarea pielii uscate, eczemelor, acneei, ridurilor, etc. El este  folosit pentru intretinerea si frumusetea pielii, parului, unghiilor. Are proprietati hidratante si protejeaza pielea.

Se recomanda a fi aplicate  direct pe tenul sau corpul curat, masand apoi putin pielea.

Le Petit Olivier, are scop  de a face femeile să înțeleagă că se pot simți cu adevărat frumoase, numai dacă folosesc produse de calitatate.

Respectarea  tineretii femeilor se află chiar în inima  Brandului  Le Petit Olivier !